31 d’octubre del 2010

PODEM CONTINUAR SENT JOVES DISCRIMINATS I A L’ATUR  D’UNA REGIÓ POBRE D’ESPANYA

1) Dins d’Espanya, Catalunya s’empobreix perquè som el país que pateix l’espoli fiscal  més gran del món: cada dia Espanya ens pren 60 milions d’euros; 22.000 milions cada any;  3.000 € per català.

2) Dins d’Espanya, els estudiants catalans representem el 17% del total d’estudiants de l’Estat i només rebem el 8% de les beques.

3) Dins d’Espanya, la taxa d’atur juvenil de Catalunya ha arribat al 37,6% i el 50% dels contractes són temporals, mentre que a Europa la taxa d’atur juvenil és del 20% i pateixen molta menys temporalitat.

4) Dins d’Espanya, el 37,1% dels joves catalans abandonen prematurament els estudis perdent moltes oportunitats mentre que a Europa només ho fan el 17,2%.

5) Dins d’Espanya, els joves catalans no es poden emancipar  fins els 30 anys de mitjana. A Bèlgica, Alemanya o els Països Baixos, amb les ajudes de l’Estat, s’emancipen entre els 18 i els 24 anys.

6) Dins d’Espanya, el concert econòmic de CiU i el referèndum d’ERC són impossibles. Si votes els de sempre, hauràs decidit  continuar sent joves discriminats i a l’atur d’una regió pobre d’Espanya.

O PODEM SER JOVES AMB BEQUES, TREBALL I OPORTUNITATS D’UN ESTAT RIC D’EUROPA

1) Només amb la independència serem el 4rt Estat més ric d’Europa, rellançarem l’economia i crearem milers de llocs de treball posant fi a l’espoli fiscal de 22.000 milions (3.000€ per català) que cada any Espanya pren a Catalunya.

2) Només amb la independència tindrem recursos per donar beques-salari als joves estudiants, dotades amb 8.400 euros anuals, per reduir l’abandonament escolar i perquè ens puguem emancipar.

3) Només amb la independència podrem ajudar els joves emprenedors en els seus projectes laborals,empresarials, creatius, artístics o d’investigació, amb subvencions per poder arrencar i línies de crèdit a tipus d’interès 0.

4) Només amb la independència crearem un parc d’habitatges de lloguer econòmic per a joves per a que ens puguem emancipar a partir dels 18 anys.

5) Només si votes Solidaritat Catalana podrem proclamar la independència i hauràs decidit que els i les joves tinguem beques, treball i oportunitats dins un Estat ric d’Europa


EL 28-N TU DECIDEIXES!

SI comença una roda de presentacions del projecte a les universitats catalanes. Us n'avancem els confirmats, aviat en confirmarem més, estigueu atents a l'agenda:
  • 4N: Facultat d'Econòmiques de la Universitat de Barcelona(UB). A les 12:00h a l'Aula Magna de l'antiga Escola d'Empresarials, a la Facultat d'Economia i Empresa de la UB (Av. Diagonal 696). Amb Joan Laporta i Emili Valdero.
  • 5N: Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona(UB). A les 12:00h a l'Aula Magna de la Facultat de Dret de la UB (Av. Diagonal 684). Amb Alfons López Tena i Uriel Bertran.
  • 9N: Universitat de Girona(UdG). A les 12:00h a la Sala d'Actes de l'Escola Politècnica Superior. Edifici P-I. Amb Toni Strubell, Carles Solà i Joan Laporta.
  • 11N: Universitat Pompeu Fabra (UPF). A les 12: 00h a l'Auditori del Campus de Ciutadella. Amb Joan Laporta i Hèctor López Bofill
  • 12N: Universitat Rovira i Virgili (URV). A les 13:00h a l'Aula Magna Campus Catalunya. Amb Joan Laporta, Hèctor López Bofill i Alfons Civit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada