21 de desembre del 2010

ORGANITZACIÓ ELECCIONS MUNICIPALS

Benvolguts/des,
a mesura que es van succeïnt els aconteixements, cada vegada som més els qui pensem que potser fora bó que SI es presentés a les Eleccions Municipals als pobles o ciutats on fóssim capaços d'organitzar un grup amb "cara i ulls" i amb inquietuds per les necessitats del seu territori.

És ben sabut que no és el mateix presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya per poder assolir la Independència que presentar-se a unes Municipals per treballar pels problemes dels nostres veïns i "conciutadans".
Cada població té els seus problemes i la seva "idiosincràsia". Pot semblar un contrasentit que, en una coalició transversal com és Solidaritat, siguem capaços d'elaborar unes directrius "base" per tal de presentar-nos a les properes eleccions. Però si ho pensem una mica, veurem que no és ben bé així.
SI es presentarà només a les poblacions que així ho vulguin, amb total llibertat. Tot es farà amb el mateix esperit que va impulsar el nostre naixement: la democràcia interna.
Es votaran els representants en primàries per poder establir l'ordre de representació. I aquest ordre el marcarem nosaltres mateixos: les bases, el cor de la coalició.

No creieu que si la gent se n'adona que hi ha persones a SI amb capacitat per defensar els seus interessos dintre de la seva població i de treballar seriosament pel poble, serà molt més fàcil que la nostra ideologia es vagi estenent com una taca d'oli per tot el territori? No creieu que si veuen que, caram! tenim gent amb bones qualitats que treballa bé pel municipi, es convenceran de que també serem capaços de treballar bé per assolir la Independència del  nostre País?

Ara no és moment d'aturar-nos. Cal continuar endavant. Cal que la gent se n'adoni de que això nostre no és un projecte sense continuïtat. Cal que tothom sàpiga que estem ben convençuts i de que els problemes de tots els catalans són els nostres problemes, tant si són a nivell nacional com si són a nivell municipal. Si aconseguim que hi hagi una bona part del territori amb representació de SI als consistoris, també aconseguirem que el nostre missatge es difongui amb molta més facilitat.

Per tant, si esteu convençuts com nosaltres de que el nostre projecte ha de continuar creixent; si coneixeu gent d'Osona coneixedora dels problemes i de les possibles solucions que es poden aportar i que, a més a més, són "afins" a la nostra sensibilitat de País...ACONSEGUIM ENTRE TOTS FORMAR UNA LLISTA I PRESENTEM-NOS ALS PROPERS "COMICIS"!

Poseu-vos en contacte amb aquestes persones, poseu-vos en contacte amb nosaltres i...FEM-HO POSSIBLE!!!

SOM AQUÍ, A LA VOSTRA DISPOSICIÓ!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada