22 de desembre del 2010

Solidaritat amb la selecció!

El proper dimarts 28 de desembre, a les 19 hores, la Selecció Catalana de Futbol, entrenada per Johan Cruyff, jugarà contra la selecció d'Hondures a l'Estadi Lluís Companys de Barcelona.

Us animem a venir al partit amb Solidaritat Catalana, per tal de donar suport a la nostra selecció i fer-nos sentir i veure a l'Estadi. A més a més, si veniu amb Solidaritat us estalviareu 2 euros respecte els preus habituals a Servicaixa, estareu acompanyats de la millor gent d'aquest país i entrareu en el sorteig de samarretes de "Catalunya, al Mundial Brasil 2014". Per rigorós ordre d'ingrés bancari, els qui sigueu compradors de les entrades múltiples de 10 guanyareu una samarreta.

Com aconseguir les entrades?

  • Fent un ingrés de 10 €  com a molt tard el proper divendres 24 a les 14 hores al número de compte: 2100-3168-55-2200212128. Indicant com a concepte el nom i cognoms de la persona que fa l'ingrés i per tal demana les entrades, així com el número d'entrades que vol (Exemple: Joan Laporta, 4 entrades)
  • Enviant un correu a solidaritatcatalana@solidaritatcatalana.cat, tot indicant el vostre nom i congnoms, telèfon de contacte i dades de la transferència o ingrés fet. Un cop confirmats els ingressos ens posarem en contacte amb vosaltres per a trobar-nos el dia del partit i donar-vos les entrades. Per a qualsevol dubte podeu trucar a 646653313.

També des de l'esport, fem possible la independència!


Solidaritat Catalana de la Independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada