29 de novembre del 2010

"la força de la il.lusió i l'esperança hem entrat al parlament"

La força de la il.lusió i de l'esperança hem entrat amb empenta al nostre parlament. Avui podem dir amb orgull que a Osona sóm el bressol de l'independentisme. Vull recordar el que ens va dir l'Uriel Bertran el passat dimarts al teatre Atlàntida "Vic va ser on els primers catalans es van conjurar per guanyar els nostres drets i llibertats i després de 300 anys, estic segur que la independència també l'aconseguirem aquí". Entre totes i tots ja hem aconseguit que per primera vegada en la història de Catalunya un partit Independentista entri al parlament.

Hem aconseguit 4 diputats al Parlament de Catalunya, i ens hem convertit en la segona força política de la comarca, passant poer davant del PSC i de Esquerra Republicana, partits que han tingut tot el suport dels mitjans oficials.

En aquests moments cal felicitar-nos per aquests resultats, i vull recordar que sense l'esforç anònim de molta gent no haurien  estat possibles, ens hem de felicitar de l'èxit històric que avui hem aconseguit

No cal recordar els enemics d'aquest projecte, eren grans forts i poderosos, però sí que demà els haurem de tenir presents, perquè si fins ara ens han menystingut, a partir d'ara ens els trobarem cara a cara.

Avui estem fent història, comença un nou demà, un demà plè d'il.lusió amb el futur del nostre país, comença un procés de llarg recorregut que ens ha de portar a la Independència; un estat propi serà possible perquè només depèn de nosaltres i avui diumenge comença el futur que ens porta a la llibertat.

Ens caldrà treballar amb molt d'esforç, farem una oposició dura, clara, denunciant els greuges de l'autonomisme i no hi haurà excusa perquè l'independentisme no s'articuli en un gran moviment assambleari al voltant de Solidaritat, per això caldrà treballar amb fermesa, constància, i molta intel.ligència.

Visca Catalunya lliure!

Toni Pladevall i Joaquim Alemany

http://www.solidaritatcatalana.cat/

 Equip de comunicació externa de SI
   Antoni Pladevall
  Joaquim Alemany

Hotel Torre Martí
Sant Julià de Vilatorta.
28 de novembre de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada