11 de novembre del 2010

SI porta el boca-orella a la xarxa

image_normalSolidaritat Catalana per la Independència ha creat una nova aplicació per la xarxa social Facebook anomenada el "Boca-orella" i que té per objectiu dir quantes persones s'han convençut perquè el dia 28 de novembre votin SI. L'espai té una clara voluntat de fer participar la gent a la campanya de la coalició.

Entrant al web http://apps.facebook.com/bocaorella/  l'internauta té l'opció de posar el nombre de persones, de l'1 fins al 20, que ha pogut convèncer i a continuació ha d'especificar el nom dels qui ha persuadit així com també quina relació hi manté, ja sigui un vincle familiar, d'amistat, veïnal o bé de companys de feina. I es pot participar tantes vegades com es vulgui.

Amb aquesta iniciativa s'ha volgut unir el sistema de divulgació d'informació més antic i més informal com és el boca-orella, que ha permès fer grans xarxes, amb una de les eines interactives més modernes com és el Facebook i que també té la virtut d'escampar i fer córrer missatges a gran velocitat.  L'aplicació, que va aprèixer aquest dimarts, ja ha rebut prop de 200 vots i es preveu que la xifra augmenti a mesura que es vagin acostant els comicis de finals de novembre atès el lideratge tant de la coalició com del seu cap de llista per BCN, Joan Laporta, a la xarxa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada